Bu Blogda Ara

22 Haziran 2011 Çarşamba

BABALAR GÜNÜ

Her ne kadar ilk olmasa da aslında ilk babalar günümüzü kutladık sayılır. Geçen sene tam babalar gününde 20 Haziran' da Yiğit' i hastanede bırakarak Alper' le eve döndüğümüzden buruktuk ve açıkçası babalar gününün farkına varamamıştık. 
Bu sene hem babamız, hem dedemizle birlikte kutlama yaptık. İkisinden de bahsetmeden geçemeyeceğim.
Babacığımın babalar günü daha bi özeldi bu sefer. Minnoşlar kucağındaydı çünkü. Beni ve kardeşimi ne kadar çok sevdiğini gayet iyi biliyorum ama kendi yavrularına çok da gösteremediği ( belki de o zamanlar hayat koşturmacasından baba olduğunun tam olarak farkına varamadığı için ) bakımı, yardımı gösteriyor şimdi torunlarına babacağım.  Uyutuyor, yemek yediriyor, sütlerini içiriyor, onlarla oynuyor ve gözlerinden mutluluk fışkırıyor canım babamın. En küçük hastalıklarında bizimle birlikte dertleniyor, endişeleniyor bir taraftan da bize moral vermeye çalışıyor.Canım babam bir kere daha babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.
 

Cesur yüreklerimin babası kocaman güzel yürekli kocişimi ise ağlattım babalar gününde, o her ne kadar ağlamadığını iddia etse de gözyaşlarını silerken farkettim ben. Benden kaçmaz :)))Açıkçası ilk seyrettiğimde ben de ağladım. Sipariş ederken bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim klibimizin. Sevgili fotoğrafçımız Muzaffer Büyükkaragöz sağolsun beni kırmadı ve hazırladı klibimizi Ellerine sağlık.  


Bir de minnoşlarıma ve babamıza t-shirt yaptırdım tish-o' dan. Oğluşlarımın t-shirtleri biraz büyük olmuştu ama yine de çok güzeldi ve çok ilgilerini çekti. Bir resme bakıyorlar, bir babaya bakıyorlar, resmi işaret edip kendi dillerinde konuşuyorlar.

Bir yerlerde " bir babanın çocuğuna vereceği en güzel hediye, çocuğunun annesini sevmesidir." diye bir yazı gördüm. Ne kadar da güzel ve doğru bir tesbit. İşte tam da bu yüzden o kadar eminim size mükemmel bir baba olacağının. Onun varlığı tıpkı şimdi benim hayatımı ışıttığı ve ruhuma kalbime huzur ve güven verdiği gibi, sizi de ışıtacak, yol gösterecek, güven verecek. İyi ki babamızsın diyeceksiniz çok iyi biliyorum.  

2 yorum:

  1. Koray'ın en büyük şansı bence SENSİN...Böyle yaratıcı fikirlere sahip kaç kadın vardır. Ben kendimden biliyorum kocamı senin güzel ifadelerinde anlatımını bulan şekilde çoook ama çok sevsem ve o da benim bu dünyadaki en büyük destekçim can yoldaşım olsa da, sevgiyi bu denli hissettirmek bir büyük meziyet...en iyisi bu klipten ve bu yazıdan ona hiiiiiiçççç bahsetmemek, baksana ben bile kıskandım :))))

    Şaka bir yana ellerine sağlık çok güzel herşey ve çok özenle düşünülmüş. Allah mutluluğunuzu bozmasın, hep aynı hislerle birbirinizi sevin bir ömür boyu...tü tü tüüüüü maşallahhh....

    YanıtlaSil
  2. Canım benim, kendine haksızlık etme. Sende de ne cevherler var biliyorum ben :))( Anladın sen !!)
    Amin bütün güzel temennilerine, Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın, acılarını göstermesin.

    YanıtlaSil