Bu Blogda Ara

23 Ocak 2013 Çarşamba

MİNİ TOWN-SPOR





Yeni bir mekan keşfettik. Aslında çok önceleri BURADA görmüştüm.Ama bir türlü ulaşamadım. Telefonları sürekli yalancı meşgul gibi çalıyordu. İnternet siteleri yoktu. Çocukları atölye mini sanatın (http://www.atolyeminisanat.com/index.php) müzik deneme dersine götürmüştüm. Hiç memnun kalmadım. Farkettim ki bizimkiler hareketli aktiviteler yapmak, enerjilerini atmak, hoplamak, zıplamak istiyorlar. Ordan çıktıktan sonra arabayla geçerken birden minitown yazısı dikkatimi çekti. Hemen durup içeri girdik tabi.   
Öğrendiğime göre el değiştirmişler ve yeniden faaliyete başlamışlar. Ulaşamamamın nedeni buymuş önceleri. Bir yetkili eşliğinde tüm binayı gezdik ve çok ama çok hoşumuza gitti. Hemen kaydımızı yaptırdık. Önce spor bölümünü anlatayım. Haftada bir saat öğretmenler eşliğinde spor yapıyoruz. İlk olarak ısınma hareketleri, bu hareketlere başlamadan önce tırmanacak, zıplayacak bir sürü şey var. Mesela, tramboline bayıldılar, zor indirdik. Kaydıraktan kayıp durdular, merdivenleri tırmandılar, atladılar hopladılar. Daha önce gittiğimiz ve BURADA bahsettiğim Smilekids'e göre daha fazla materyal var etrafta. Ama açıkçası SmileKids'in kurduğu parkur da buradan daha başarılı. Buranın parkuru pek basitti. Öğretmen eşliğinde bazı hareketler yaptık.






Parkur bittikten sonra, aynı Smilekids'teki gibi oyuncaklarla serbest zaman olayı başladı. Müzisyen Alper durur mu ? Hemen  müzik enstürümanlarının başına. Bu arada Yiğit kaydırakla haşır neşir olmayı tercih etti.




    Sonra salıncaklar getirip astılar tavana ve salıncak faslımız başladı.



Veee sporumuz böylece bitti. Spor üyelerine ayrıca kasabadan ücretsiz yararlanma imkanı veriyorlar. Kasaba ne mi ? Kasaba kesinlikle ayrı bir yazı konusu olmayı hakediyor. Bayıldım bayıldım. Kasaba hakkındaki ayrıntılar bir sonraki yazıda :)  

3 yorum:

  1. Maaşallah ikizlere çok eğlenirler orda çok güzel bir yer bulmussunuz herşey birarada ben de oglumu spor salonuna goturuyorum. müzik içün daha önce gymboreeye giderdik ama çok uzak bize kardeş de geldiğinden ordan oraya kosturamiyorum eskisi gibi. Böyle herşeyin bir arada olduğu bir yer bulsam ben de gotururdum sanırım ikizler adına sevindim

    YanıtlaSil
  2. hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama umarım şehrinizde böyle bir yer açılır gerçekten çocuklar çok eğleniyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten muhteşem biryer, kızım henüz küçük ama ileride mutlaka gideceğiz :)

    YanıtlaSil