Bu Blogda Ara

6 Mayıs 2011 Cuma

İLK DİŞ

06. 05. 2011 bugün ve Yiğit' imin ilk dişi çıktı. Biraz önce babaannemiz aradı haber verdi. Hatice abla, meyvelerini yedirirken kaşığa çıt çıt bişey geliyor demiş. Babaanne de bakayım demiş ve nanananananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sağ altta minicik bir inci, görünürde bişey yok ama parmağıma battı dedi. Artık donatırsın baştan aşağı dedim ( İlk gören çocuğu baştan aşağı donatırmış derler ), altın taksam olmaz mı dedi, tabi ki olur neden olmasın dedim :))))
Darısı diğer incilere ve Alper' e tabiiki.

Diş partisini artık ikisinin de çıkınca yapacağım. Şimdi önümüzde doğum günü var :)

3 yorum:

  1. aaa ne mutlu,çok hoş heyecanlar bunlar,tarifi imkansız.Ama bir anne olarak bunlara bizzat şahit olamamanında tarifi yok dimi?
    Olsun canları sağolsunda...
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok tebrik ederiiimm sağlıklı çok güzel incileri olsun işallah, doğumgünleriyle dişbuğdayını beraber yaparsını artık. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Yaruze, Kesinlikle ilk ben görmediğim için içim buruldu açıkçası.Üstelik kayınvalide önce oğlunu aramış onra beni aramış ona da bozuldum. Ama dediğin gibi canları sağolsun.
    Hayat güzeldir, teşekkür ederim, birlikte yapmayı düşünmedim değil ama seronomileri farklı açıkçası kısmetse ayrı yapmak istiyorum.

    YanıtlaSil