Bu Blogda Ara

25 Ağustos 2011 Perşembe

15.AY

Minnoşlara aldığım piyanodan ve minnoşların piyanoya olan ilgi ve alakalarından bahsetmek istiyorum. Alışveriş sitesi Paramini' den minyatür bir piyano aldım. Piyano ile olan münasebetlerini görünce siz de hak vereceksiniz, ikisinin de farklı karakterde olduklarına işte bir örnek daha :
                                                                            
Önce Alper

Şimdi Yiğit



Alper' in bütün gücüyle ve iki eliyle tuşlara saldırışına bir bakın, sonra da Yiğit' in küçücük incecik parmaklarıyla kibarca tuşlara dokunuşuna... Büyüdüklerinde nasıl karakterde olacaklarını çok merak ediyorum. 
Maalesef son hastalığımız ( her ikisi de önce ishal, sonra ateş, sonra balgamlı öksürük ve göğüste hırıltı şeklinde seyreden bir hastalığa yakalandılar ama çok şükür iyileştiler şimdi ) ve tatil sebebiyle çok fazla kilo vermişiz. O yüzden vitamin ve mineral takviyesi için minadex şurup başladık.  Kilo aldıran mamalardan ( pediasure vs ) versem mi diye düşündüm ama içerisinde sentetik olan hiçbirşey vermek istemediğim için vazgeçtim. 

5 yorum:

  1. sucuk kaç yaşa kadar yasak acaba?

    tavukta organik değilse yenmeyecek mi?

    teşekkürler

    allah nazarlardan saklasın oğullarınızı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sucuğu bilemiyorum ama tavuk maalesef organik değilse veremiyoruz. Hatta öyle şeyler okudum ve duydum ki tavuklar hakkında ben kendim bile yiyemiyorum artık piyasadaki tavukları

      Sil
  2. bende dikkat edeyim o zaman

    sucuk verdiniz mi hiç? eşim verme konusunda çok ısrarcı tipik türk erkeği :))

    YanıtlaSil
  3. Yeni yeni yani 18 aylık olduklarından beri sanırım iki veya üç kez karışık pizzadan ısırdılar bir kaç sefer. Ama özellikle sucuk yedirmedim hiç.

    YanıtlaSil
  4. Ek gıdaya geçişte blw çok zahmetli. Burada önemli olan ilk kurduğunuz düzen. Nasıl başlarsanız öyle devam ediyor.

    YanıtlaSil