Bu Blogda Ara

5 Nisan 2012 Perşembe

İKİNCİ TRAŞIMIZ :)




Ev ortamında yapılan ilk traşımızdan ŞURADA sözetmiştim. İkinci traşımızı ev ortamı yerine gerçek bir berber ortamında gerçekleştirelim dedik ama yine de yumuşatılmış bir geçiş yapmaya karar verdik ve bebek kuaförüne götürelim dedik. Araştırmalarım sonucunda ( esasen, ilk traşta da buraya götürmeyi teklif etmiştim benim kocişe ama maalesef muhalefet etmişti ) e-bebekte karar kıldık. Gerçi başka bebek kuaförü var mı onu da bilmiyorum ama.








Minnoşlar çok ama çok keyiflendiler. Gerçekten e-bebeği bu konuda çok iyi buldum. Üzerindeki düğmelere basınca sesler çıkaran, müzik çalan bir oyuncak arabayı yükseltmişler, çocuğu içine oturtuyorlar. Çocuk düğmelere, arabanın orasına burasına basmaya çalışırken berber işini bitiriveriyor. Bir kaç tane de oyuncak koymuşlar, bizim evdeki oyuncaklardan farklı olduğu için ilgilerini çekti ve dikkatleri hep oyuncaklardaydı, berberin ne yaptığı ile ilgilenmediler bile. Sonuç gerçekten muhteşem. Böylece kesim sırasında ağlama krizleri geçirmekten, kendimizce sabitlediğimizi düşündüğümüz veletin kendini değilse bile kafasını ordan oraya atması esnasında berberin makasının yanlış bir yere gelebileceği endişesi içinde kıvranmaktan, işlem sonrası evin her tarafından günlerce saç toplamaktan da kurtulmuş olduk.
Kaç gündür evde bu saç kesme muhabbeti devam ediyor. "Oğlum kim kesti senin saçlarını ?" = "Abi"

3 yorum:

  1. Çok yakışıklı bu minik adamlar, maşallah! Biraz uzatsanız saçlarını, çok şeker olurlar, sarı sarı... (Ben uzun saç meraklısıyım ya, illa dayanamayıp soktum burnumu:))

    YanıtlaSil
  2. Aşkolsun canım, burnunu istediğin yere sokmakta serbestsin :)) Aslında benim de uzun saçlı minik adamlar çok hoşuma gidiyor ama ne biliim ince telli ve az saçları var sanki ikisinin de o yüzden beceremedim uzatmayı belki bir dahakine bakalım :)

    YanıtlaSil
  3. yaaa ne uzun saçı güzelim..erkek dediğin kısa saçlı olurrrr...bak ben de dayanamadım:)) kuzucuklar bence daha bi yakışlıklı olmuşlar..misal ben, Barış traştan gelince, onu öyle traşlı görünce içim eriyor, iyice bi bal oluyor diye düşünüyorum..Alperle Yiğit de öyle bence:)) çok tatlı olmuşlar,çok..maşallah...

    YanıtlaSil