Bu Blogda Ara

22 Haziran 2012 Cuma

GEZENTİ İKİZLER-BEĞENDİĞİM MEKANLAR

Uzun süredir minnoşlarla gidip beğendiğimiz, rahat ettiğimiz, tavsiye etmek istediğimiz mekanlar ve gidip de hiç beğenmediğimiz, nefret ettiğimiz, asla tavsiye etmeyeceğimiz mekanlar hakkında yazı yazmak istiyordum. Birikti de birikti tabi bu arada.
İlk sırada KUKLA KEBAP var.
Gerçekten çok beğendiğim mekanlardan biri. Zaten iskenderini bilen bilir. Oyun parkı olmadığı halde çocuklarla gidilebilecek en güzel yerlerden biri diyebilirim. Mama sandalyesi mevcut. 15 dakikada bir çocuklar için  kukla gösterileri yapıyorlar. Palyaço ablalar çocukları eğlendiriyorlar.
Bizimkiler çok çok eğlendiler.  http://www.kuklakebap.com.tr/
İkinci sırada UHM-URFALI HACI MEHMET    
http://www.uhm.com.tr/tr/galeri-cocuk.aspx
İki şubesi varmış. Biz Yıldız'da Turan Güneş Bulvarı üzerinde olana gittik.
Çocuklarla kesinlikle çok rahat ettiğiniz bir diğer mekan burası. İlk olarak sevgili KANKAMIZ KUZEY geldiğinde gitmiştik. İlk tecrübemizdi. Biz minnoşların peşinde dolaşmaktan yemek yiyememe noktasına gelmişken oyun ablaları ısrarla minnoşları bizden almaya ve siz yemeğinizi yiyin rahat rahat diye bizi masaya göndermeye çalışmışlardı. Ama yine de içimiz rahat etmemişti ara ara oturup ara ara yanlarına gitmiştik. Alt katta sadece çocuklar için bir oyun salonları var ama biz ilk gittiğimizde açıkçası bizimkiler o salon için küçüktüler. Alper daha yürüyemiyordu bile, Yiğit de yeni yeni yürümeye başlamıştı. Oraya göndermemiştik. Uçak, araba gibi binilebilen oyuncaklar var. Kaydıraklı bir top havuzu var.

Wii gibi elektronik oyunlar oynanan bir köşesi var. Sadece çocuklar için bir sinema salonu var. Çocuk bakım odası var. Var da var anlayacağınız. Üstelik alt katı üst katta yemek yediğiniz yerden kameralarla rahatlıkla izleyebiliyorsunuz.
Bizimkiler bu çok cazip alt kata rağmen, üst katta yemek yediğimiz bölümün yanındaki oyun alanında görüş alanımızda oyun ablalarıyla oynadılar. Elma şeklinde kocaman bir ev vardı. Çok eğlendiler. Yiğit taktı kafayı girdi çıktı, kapıyı açtı kapattı.
Çocuk menüsü var ayrıca. Mama sandalyesi getirdiler hemen. Çıkışta çocuklara küçük hediyeler oyuncaklar veriyorlar. Ayrıca minnoşların fotoğraflarını çekip mıknatıslı bir çerçeve içinde bize verdiler. Şu anda buzdolabımızın üstünde duruyor. Orada bir form doldurtmuşlardı minnoşların bilgilerine dair. Doğumgünlerinde arayıp sürpriz yaptılar, mutlu yıllar dilediler ve doğumgünü hediyelerimizi istediğimiz zaman gelip alabileceğimizi söylediler. Biz de bunun üzerine ikinci kez UHM'nin yolunu tuttuk geçenlerde. Bu sefer yaz olduğu için bahçede oturduk ve bir sürpriz daha, arka bahçede de oyun alanları varmış. Bu sefer tadını doya doya çıkardık doğrusu. Bakın resimlerden anlarsınız :)) 





Üstelik doğum günü hediyelerimizle birlikte yine bir sürü küçük oyuncak da aldık.

2 yorum:

  1. Emzik de ağızda yine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa, bu aralar fotoğraflara hep emzikle ilgili yorumlar alıyorum. Geç mi kaldım bıraktırmakta, çok mu göze batıyor? Hiç bırakmıyorlar valla Görkemciğim, sorma yaaa :(( Gerçi bende de bıraktırmaya dair herhangi bir faaliyet yok. Biraz tembel miyim ne ? Kendi kendilerine birden 'Anne, biz artık istemiyoruz' deseler ve bıraksalar ne güzel olur :))

      Sil