Bu Blogda Ara

2 Temmuz 2012 Pazartesi

2.YAŞ GÜNÜMÜZ PART 2

Veeeee arkadaşlarımızla yaptığımız kutlamada sıra
Önce davetiyemiz, yine www.tasarland.com'dan yaptırdım, çok şeker oldu. 


Davetiyeden de anlayacağınız üzere, bu seneki konseptimiz tavşandı. Yine konsepti tavşan olarak belirlememe sebep olan kişi, çok sevgili ikiz annesi Sibel Hanım. www.sibelintarifdefteri.blogspot.com'da geçen seneki uğur böcekli pastayı seçerken aslında iki pasta arasında kalmıştım. Neticede uğur böcekli pastayı ilk doğumgünümüzde kullanınca ikinci pastayı da 2. doğumgünümüze kullanmak kısmet oldu. Şu şapkadan çıkan sürpriz tavşanlara bakar mısınız o kadar tatlı ki :))

Üzerinde Alper ve Yiğit yazan beyaz zemin pasta olduğu gibi, tavşanların içinden çıktığı şapka da ayrı bir pasta. Yine çok çok lezzetliydi, ellerinize sağlık Sibel Hanım.
Ve süslemeler :
Dış kapıdan başlayalım :)))
 


Camları unutmadık :))




Tavan süslerimiz :



Peçetelerimiz :


Tavşanlı notluklara davetiyelerimizi taktık. 
 


Sibel Hanım, 2 çeşit tavşan kurabiyesi yapmıştı.Çocuklar kapış kapış yaptı.

Menümüz: domates böreği, kıymalı-ıspanaklı-patatesli kol böreği, mercimek köfte, zeytinyağlı biber dolması, meyveli kek, kalburabastı, portakallı kurabiye, portakallı sütlü irmik tatlısı, bonny food lezzet çiçekleri ve yaş pastamız.
Kızlara tavşan kulaklı taçlar, erkeklere tavşan temalı hikaye kitapları hediye ettik. 

Sonra dayanamayıp taçları kendimiz taktık :))


Bizi yanlız bırakmayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

10 yorum:

  1. Yine harika bir parti olmuş, birlikte parti organizasyonlarına mı başlasak acaba:-)))Pasta ve kurabiyelerle ben de bir renk katabildiysem ne mutlu bana...Yakışıklı tavşanlar Alper ve Yiğit'e nice nice uzun , sağlıklı yaşlar diliyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Memnuniyetle, ben bu işlerden çok zevk alıyorum. Aslında vaktim olsa neler neler yaparım da işte zamansızlıktan ancak bu kadar oluyor. Fakat gerçekten parti konseptlerim iki senedir sayenizde vücut buluyor, teşekkürlerimi borç bilirim :)))

    YanıtlaSil
  3. Valla ne yalan söyleyeyim, annelerin tatlılığı, çocuklarla yarışmış:)) Nice güzel senelere canım, mutlulukla. Her bir detay harika olmuş, ellerine sağlık. Hayatınız hep böyle tatlı, böyle renkli geçsin!

    YanıtlaSil
  4. Canım cok teşekkür ederim o senin tatliligin :))) ben biraz detayci bir ınsanım galiba ama gercekten böyle olmaktan cok zevk alıyorum

    YanıtlaSil
  5. Biraz geç oldu ama Alper ve Yiğit'in yeni yaşlarını kutluyorum. Benim kızımın 2. yaşına 3 ay var ve bana güzel fikirler verdiniz partinizle.

    YanıtlaSil
  6. Maşallah çok tatlılar :) Herşey çok güzel düşünülmüş :) Çok güzel olmuş..Sağlıklı nice yaşları olsun :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Maasallah davetıyenıze bayıldım pastanız ve dıger tum kucuk ayrıntıla rcok hos olmuslar Nıce mutlu senelere

    YanıtlaSil