Bu Blogda Ara

11 Ağustos 2011 Perşembe

SAÇLAR GİTTİ

Aslında önce tatil yazısı yazmam gerekiyor. Ama tatili yazmak uzun süreceği için nisbeten daha kısa olan traş yazısı yazmaya karar verdim. Tatil yazısı daha sonra...
Saçlar kesilsin mi kesilmesin mi tartışmaları arasında yaz sıcakları yüzünden nihayet kestirme kararı aldık. Ben aslında erkek bebeklerde uzun saçı çok seviyorum ama artık minnoşlarım gözlerine giren saçlardan rahatsız oldukları, Alper beyimiz yakaladığı saçı ( genellikle de Yiğit' in saçı )sonuna kadar çekme eğiliminde olduğu için kestirelim bari dedik. Bu karara vardıktan sonra da acaba sıfıra mı vurdursak, yoksa sadece toplatsak mı tartışması başladı. Şu 'gür çıksın' arzusu insanı ister istemez sıfıra vurdurma noktasına getiriyor ama ben yine de ilk traş olacağı için kıyamadım. Karar verildi, sadece toplatılacak ve kısaltılacak.
Bu sefer de nerede yaptıracağız sorusu güne hatta günlere damgasını vurdu. Bir iki gün araştırma yapıldı. Bütün oklar e-bebek' i gösterince, telefonla aranıp bilgi alındı. Tek atraksiyonun bebeklerin bir araba içerisine oturtularak traşının yapılması olduğu, kuaförün oranın kadrolu bebek kuaförü olmadığı, dışarıdan çağrıldığı öğrenilince babamız kendi kuaförünü eve çağırmaya karar verdi ve isabet de etti. Buyrun bundan sonrasını resimler anlatsın : )))

Önce YİĞİT


VE ALPER



    VE SON DURUM



9 yorum:

  1. Maşallah kocaman adam olmuşlar annesi..

    YanıtlaSil
  2. maşallah çok daha yakışıklı olmuşlar.

    YanıtlaSil
  3. amanin yuz goz ortaya cikmis, masallah delikanli olmus bunlar annesi :) cok sekerler gercekten!

    YanıtlaSil
  4. 2z annesi öyle valla büyüyorlar gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. deniz teşekkür ederiz :) benden bizden saç insanın gücünü kuvvetini alırmış derlerdi gerçekten bizimkiler traştan sonra atağa geçtiler :)) sadece yüz göz değil maşallah tüm algıları açıldı zibidilerin

    YanıtlaSil
  5. Sıhhatler olsun boncuklara. Yiğit'in yukarıyı görmeye çalıştığı poza bittim! Saçlardan birer tutam sakladınız mı annesi?

    YanıtlaSil
  6. Tabi ki sakladık Görkemciğim kaçar mı :)))

    YanıtlaSil
  7. Tatlım bu zibidiler yakışıklıydı, iyice bi yakışıklı olmuşlar, erkek olmuşlar yahu... maşallah kuzulara...

    YanıtlaSil
  8. hem şu fotografları şekilden şekle sokmana da sinir oldum :)yaaa ben de istiyorummmmmm....

    YanıtlaSil
  9. canım benim sağolasın. Fotoğrafların böylesine KOLAJ diyorlar şekerim.:)) En yakın fırsatta anlatırım çok kolay.

    YanıtlaSil