Bu Blogda Ara

2 Kasım 2011 Çarşamba

17. AY




7 yorum:

  1. Merhabalar.Eymen ve Tuğra'nın annesiyim.Benmde ikiz oğluşlarım 15 Haziran 2010 doğumlu. Sanırı bizden bir gün büyüksünüz. Bloğunuzu uzun zamandan beri sessiz takip edenlerdenim.Vermiş olduğunuz tüm bilgiler için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızdan çok faydalanıyorum. Oğluşlarınız çok tatlı, Allah bir ömür boyu sizi mutlu kılsın.Yazılarınızın bizi hiç bırakmaması dileğiyle esen kalın..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Eymen ve Tuğra' nın annesi. Ne güzel isimleri var adlarıyla yaşasınlar inşallah. Bizimkiler 23 Mayıs 2010 doğumlular. Yazdıklarımdan faydalanmanıza çok memnun oldum. Ne güzel birilerine faydamın dokunması. Güzel dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkürler. Allah bütün yavruları annelerine bağışlasın Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. oğullarınıza bayıldım.maşallahhh:))ikiside birbirinden tatlı.hangisi alper hangisi yiğit çıkaramadım ama..Allah mutlu sağlıklı hayırlı ömürler versin.doğum hikayenizi,ilk doğum gününüzü,oyuncaklarınızı vs vs okudum.yurtdışında yaşayan ve doktor sıkıntısı çeken bir anne olarak doktor kontrollerinizden de faydalanmak için sıkı bir takipçiniz olacağımı zannediyorum.tanıştığıma çok memnun oldum...

    YanıtlaSil
  4. çocuklarınız çok güzel.maşallah ben zaten uzun zamandır sizi takip ediyorum
    merak ettiğim doktorunuz 12. aydan sonra yemek konusunda liste veya herhangi bir bilgi vermiyor mu? belli bir aydan sonra bilgi vermemişsiniz?beslenme bilgilerinizden çok yararlanıyorduk.

    nelere dikkat ediyorsunuz?

    teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim. 12. aydan sonra her ay zaten gidilmiyor artık doktora. 15. ay yazımda yemek konusuna değinmişim. Sonrasında zaten artık bizim yediğimiz herşeyden yiyorlar.

    YanıtlaSil
  6. merhaba Nihan hanım,
    sizin sitenizden çok yararlanıyorum. Ellerinize, emeğinize sağlık.
    balık yağı konusunu sormak istiyorum. Doktorunuz önermiş miydi ? ya da sizin görüşünüz nedir? yanıt verirseniz çok sevinirim.

    Çocuklarınızla mutlu, sağlıklı yıllarınız daim olsun.

    YanıtlaSil