Bu Blogda Ara

1 Kasım 2011 Salı

KESİNLİKLE BU KADAR KOLAY DEĞİL

Yok ya bu kadar kolay değil.
Emzirememeye takmış bir anne olarak minnoşlarımın anne sütü alma dönemleri gerilerde kalmış olmasına rağmen, gördüğünüz gibi hala bu konuya takık bir haldeyim. Çok içimde kalmış gerçekten demek ki.
Bu videodaki kadar kolay değil ya kesinlikle, ya da ben çok beceriksizim. Ne kadar rahat emziriyor değil mi ? Sağma makinasından gelen yapay bir gürültü yok, sterilizasyonla uğraşmak yok. Oh gel keyfim gel. 
Şeytan diyor bu sefer pes etmeyecem, canımı dişime takıp sonuna kadar emzirmek için direnecem, doğur bi ikiz daha doya doya emzir :) 

5 yorum:

  1. O nasıl gaz çıkarmak öyle? Bir an, çocuğu boğacak falan sandım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ikizler 38. haftada "full-term" olarak dogmuslar. Premature olsalardi, bu kadar kolay olmazdi.

    Cok tatli ve uslular ama.

    YanıtlaSil
  3. Bu bilgiyi verdiğin çok çok iyi oldu, zira bunalıma girmiştim :)))

    YanıtlaSil
  4. Bu zamanları atlatalı çok olduğunu biliyorum ama benim için çok yeni. İkiz annesi değilim, bir tane minnoşum var ama emzirmek adına bir destan yazabilirim. Ne zor işmiş. Zamanında çok hafife aldım ben bu işi sanırım, sorunlar hep bilmediğim yerden çıktı :)
    Emzirme süresince ikiz annesi ablamı düşündüm hep. Ya benim de ikizlerim olsaydı ne yapardım diye. gebeyken 2 yaşına kadar emzirmeyi planlıyordum. Doğum yaptığım gün 1 yılda olur diye düşünmeye başladım. 1. Ay mamstit olduğunda 6 ay emzirebilmek için yalvarıyordum Allahıma ki 2. ay ikinci tıkanma vakası ile bu süre 4. aya kadar emzirebileyime düştü :)

    Şuan oğlum dört aylık ve şükür ki hala emziriyorum. Ama azıcık ağlasa acaba süt mü yetmiyor stresine giriveriyorum.

    Emziren Annelere kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin ol annelik bitmeyen bir stres ve endişe hali. Emzirme durumları bitecek başka durumlar başlayacak. Misal şu aralar benim çiş ve kakayla imtihanım var. :))
      Bütün annelere kolay gelsin.

      Sil