Bu Blogda Ara

26 Kasım 2012 Pazartesi

KAYITLARA GEÇSİN-YİĞİT'TEN İLK BAŞARILI TUVALET EYLEMİ



Evet, Yiğit'im ilk defa 25 Kasım 2012 Pazar günü tam 30 aylıkken sabah kalktı, biraz salonda oyuncaklarıyla oynadı, birden "anne, kakam geldi" dedi.
Hemen götürdüm lazımlığına oturttum ve bingoooooo ilk isabetimiz, kendi tuvaletine kakasını değil ama çişini yaptı. Sanırım kaka-çiş ayrımını daha yapamıyor ya da belki kakası gelmişti ama ben oturtana kadar geçti, ya da belki çişini yaptıktan sonra biraz daha oturtsaydım arkadan kakasını da yapacaktı. Her neyse, neticede yoğun bir tezahürat eşliğinde kendi tuvaletine ilk çişini yapmış oldu. Bugün de annemle konuştum biraz önce, kalkınca yine aynı şekilde kakam geldi demiş, annem hemen götürmüş tuvalete ve birazını bezine yapmış olmasına rağmen, kalanını kendi tuvaletine yapmış. Kuzularım büyüyor. Alper'de ondan görerek çişim geldi kakam geldi demiş ama annem oturtmayı başaramamış, istememiş. 
Aslında, birkaç aydır anne kaka, anne çiş diyorlar ama henüz isabetli bir klozet eylemimiz olmamıştı. Lazımlıktan veya klozetten oturup oturup boş kalkmıştık. Bu anlamda bu bir ilk. Bakalım bundan sonra neler olacak ?     

5 yorum:

  1. Yihuuu! Minik oğlum benim, aferin sana! Başarılarının devamını dilerim:))

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil