Bu Blogda Ara

11 Şubat 2011 Cuma

EN ÇOK KULLANDIKLARIM

ÇORAP TUTUCU
Tam bir tasarım harikası. Kimin aklına geldiyse aklıyla bin yaşasın. Minnoşların ayaklarında çorap tutmak ne mümkün.( dü ) Artık çoraplar anneleri istemedikçe ayaktan çıkmıyor. Biraz despot bir annemiyim ne ? :))) 

MOTHERCARE - CHİCCO BODY
Mothercare 7'li paketlerden almıştım.Tepe tepe kullanıyorum. Defalarca yıkanmasına rağmen en ufak bir yıpranma, tüylenme  yok. Hani eskiler derler ya : et gibi diye aynen öyle. Çıtçıt bölümleri o kadar sağlıklı ve kullanışlı ki hiçbirşey olmadı. Bu bodylerin üzerine o kadar çok farklı marka body eskittim ve hatta çöpe attım ki, dandik markaların kesinlikle çıtçıtları kopuyor, yırtılıyor, hatta gayet iyi bir marka olduğunu bildiğim idil baby bodylerin bile çıtçıtları yırtıldı.
Tek handikapı bebeklerim çok küçükken yaka kısımları çok açık kalıyordu. Çünkü yaka kısmında herhangi bir çıtçıt düğme gibi bişey yok. Açılıyor ve üşüdüklerini düşünüyordum. Derli toplu durmuyordu. Ama artık büyüdüler ve çok da fazla takılmıyorum bu duruma. Ha bir de kafama takılan şey, bizim minnoşlar 8,5 aylık oldular, hadi diyelim düzeltilmişleri de 6,5 ay. Ben hala mothercare body'lerin 0-3 ay olanını giydiriyorum. Nasıl oluyor bu çözemedim. Gayet de rahat oluyor üstelik. 
Chicco bodylerde çok kullanışlı, aynı şekilde hçbir yıpranma, tüylenme olmadı. Mothercare' e göre daha derli toplu. Özellikle yakasındaki çıtçıtlar derli toplu durmasını sağlıyor. Kalıpları mothercare' e göre daha dar. O yüzden ilk doğduklarında tüm vücutlarını sararak üşümelerini engelliyor bence.

2 yorum:

  1. Nihan neden yazmıyorsun?

    YanıtlaSil
  2. Ya, bu bloglara erişim engellenince kalemim elimden alınmış gibi oldu. Dns ayarlarını değiştirmeyi yeni akıl edebildim. Yazılarıma devam edeceğim inşallah. Ama merak edildiğimi görmek beni çok duygulandırdı teşekkür ederim.

    YanıtlaSil