Bu Blogda Ara

28 Ekim 2010 Perşembe

OYUNCAKLARIMIZ

PLAYSKOOL BICIRIK KUKLALAR
Ali babanın çiftliği şarkısını söyleyerek oyunlar oynuyorum, hikayeler üretiyorum.Rengarenk oluşu ve ortasındaki minik kitap bölümünün çıkardığı sesler miniklerimin ilgisini çok çekiyor.

PLAYSKOOL İKİLİ EGZERSİZ ARKADAŞIM
 Bebeklerin yüz üstü yatarak kas gelişimlerini destekleyici egzersizler yapmalarını sağlarken, müzik ve ışık oyunlarıyla onları keyiflendiriyor. Kolayca dönüştürülerek bebek sırt üstü konumdaykan de kullanabiliyor. Özellikle Alper buna bayıldı. Yüzüstü durmaktan çok hoşlanmasa da gelişimi için sürekli kullanıyoruz. Sırt üstü kullanımda uykuya geçmesi için kullandığımızı bile söyleyebilirim. Evet, garip ama gerçek gündüz canlanmasını sağlayan bu oyuncak geceleri kurtarıcımız oldu. Yatağında yatarken hiçbir müzikle sakinleşmeyen zibidi Alper geceleri bu oyuncağın altında sakinleşip uykuya geçebiliyor. Hoş en erken gecenin 3' ünde oluyor bu olay. Neyse bu uyku sorunu ayrı bir yazı konusu. Konuyu dağıtmayalım :) Bu oyuncaktan kesinlikle çok memnun kaldım.

FISHER PRICE Yağmur Ormanı Beşik Salıncak K6077

YAĞMUR ORMANI BEŞİK SALINCAK
Yağmur Ormanı Beşik Salıncak her iki tarafa sallanabilme özelliğiyle bebeklerin en konforlu beşiği olacak! Salıncak, 6 ayrı hızda sallanabilirken, kimi sakinleştirici, kimi de eğlenceli 12 ayrı melodi salıncağın efendisine eşlik eder. Doğal seslerden oluşan iki seçenek ise yağmur ormanı atmosferini daha zengin kılar. Üst kısmındaki dönencenin etrafındaki yapraklar sırayla açılıp, kapanır ve yumuşacık arkadaşlar bebeğin başı üzerinde döner. Dönence, üzeri açık kullanım için arkaya katlanıp, annenin bebeği kolayca yerine oturtabilmesini, kucağına alabilmesini sağlar. Beşikte ayrıca bir yemek tepsisi, iki ayrı konumda arkaya yaslanma düzeneği ve kolayca çıkarılıp makinede yıkanabilir minder de mevcuttur. Pille çalışır, fişe takılmaz.
Özellikleri: Katlanabilir dönence • 2 değişik sallanma modu • hız ayarı • seskontrolü • müzikler
İşte bir kurtarıcımız daha. Kesinlikle işe yarıyor. Miniklerimi oyalarken aynı zamanda eğitip geliştiriyor da. Dönencesi özellikle Yiğit' in inanılmaz ilgisini çekiyor. 2 tarafa da sallanabilme özelliği süper. Oynayacağımız zaman hareketli melodileri, uykuya geçişte sakinleştirici melodileri seçiyoruz.
Tiny Love Süper HalıTİNY LOVE SÜPER HALI

  • Çeşitli alanlarda kullanmaya uygun süper geniş halı

  • Ayarlanabilir ayna

  • Değişik dokular

  • Görün/Kaybol kulaklar

  • Dişlik

  • Kolay katlanabilen ve yıkanabilen halı

  • Miniklerimin fiziksel, duyusal ve duygusal gelişimi için harika bir oyuncak. Yüzükoyun yattıklarında ayna ve resimler  başlarını ve boyunlarını kaldırması için miniklerimi teşvik ediyor. Değişik kumaş, doku ve şekillerin uyardığı duyuların yanı sıra, halının üzerindeki ses ve görüntü çeşitliliği birden fazla duyuya yönelik oyun deneyimi veriyor. Miniklerim, duyuları arasındaki koordinasyonu geliştirerek, oyuncaklara odaklanıyor, onlara dokunuyor, elleri ve ağızlarıyla onları keşfediyor. Hijyenikliğinden de diğer oyunlarımızı da bu halının üzerinde oynayarak faydalanıyoruz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder